fbpx

Olajfa fiatal törzses – OLEA ERUOPAEA PIEL JOVEN

152.000 Ft

Olajfa – olea eruopaea piel joven – törzs magasság 150cm – teljes magasság 200-300cm
Tel:+36 20 372 1290 Érdekel, kapcsolat felvétel
Cikkszám: 10108 Kategória:

Leírás

Fiatal törzses olajfa . 90-100 literes cserépben

Az Olajfa, vagy tudományos nevén Olea europaea Piel Joven, kivételes szépségű és kulturált megjelenésű növény, mely stílust és eleganciát visz a kertbe vagy teraszra. Az Olea europaea egy klasszikus mediterrán növény, melyet hosszú évek óta termesztenek szerte a világon.

A Piel Joven változat fiatal törzssel rendelkezik, ami még tovább fokozza a növény vonzó megjelenését. Az olajfa számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: tűri a szárazságot, jól alkalmazkodik a mediterrán éghajlathoz és a különböző talajtípusokhoz is.

Napos, meleg és jól lecsapolt talajban szépen fejlődik, de képes alkalmazkodni más környezeti feltételekhez is. Fontos azonban megfelelő védelmet biztosítani számára a hideg időjárás ellen, mivel érzékeny a fagyra. Ezért hidegebb éghajlaton érdemes edényben vagy mobilkertben tartani, és télen beltérbe vinni vagy takarásról gondoskodni, hogy megőrizzük szépségét és egészségét. Az Olea europaea Piel Joven 90/100L kiváló választás lehet, ha egy elegáns és időtálló növényt szeretnél kerted vagy teraszod díszítésére.