fbpx

Miért a Pálma Sziget?

Miért éppen a Pálma Sziget?

Nagy és egyedi választék

A Pálma Sziget nagy és egyedi választékot kínál egzotikus növényekből és fákból. Nálunk nem csak pálmafákat találsz, hanem olyan egzotikumokat is, mint a páfrányfenyők, yukkák, olajfák és citrusnövények. Akár egy figyelemfelkeltő darabot keresel, akár egy kisebb növényt, amit magad nevelhetsz, bőséges választékot találsz a Pálma Szigetnél.

Készletünket és választékunkat naprakészen tartjuk. Más szóval, minden növényünk raktáron van. Jó kapcsolatot ápolunk termesztőinkkel és nagy mennyiségben vásárolunk tőlük. Továbbá, egyes pálmafáinkat magunk is termesztjük. Így tudjuk versenyképes árakat kínálni.

A Pálma Sziget célja, hogy mindenféle növényekkel kapcsolatos igények egyetlen helyről elégíthetők ki. Az egzotikus pálmafáktól kezdve a gyönyörű páfrányokon át a lenyűgöző yukkáig és mindenféle díszfűig.

Gyors és olcsó szállítás

Keményen dolgozunk azon, hogy rendelésed új otthonába a lehető leggyorsabban eljuttassuk. A legtöbb esetben a szállítás 3 munkanapon belül megtörténik. Szállítási díjaink versenyképesek, mivel naponta sok raklapot és csomagot küldünk.

Szakértő az egzotikus növényekben és fákban

A Pálma Sziget több éves tapasztalattal rendelkezik a pálmafák és az egzotikus növények terén. Tapasztalatunknak köszönhetően kiváló körültekintő szolgáltatást tudunk nyújtani. Termékleírásainkat saját tapasztalataink alapján írjuk. Megtanultuk, hogyan gondozzuk megfelelően növényeinket – beleértve a csomagolás során is. Végül, de nem utolsósorban, tapasztalt ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdésben segít az egzotikus növényekkel és fákkal kapcsolatban!

Legfelső Minőség


A legmagasabb minőségre törekszünk. Amennyiben szállítás során bármilyen kár érné a rendelésed, lépj velünk kapcsolatba. Kérjük, mellékeld a kár képeit, valamint a rendelés