fbpx

Cycas Revoluta 20-30cm törzsmagasság

59.000 Ft

Fedezd fel a varázslatos Cikász pálma, amely más néven szágó pálma, és hazánkban is rendkívül népszerű szobanövényként tartják. A japán cikász (Cycas revoluta) a cikászok osztályának egyik legelterjedtebb faja, ami a föld egyik legősibb növénye. Ez a növény különleges szépséget és életet hoz otthonodba vagy kertedbe.

A Cikász pálma ideális napos vagy félárnyékos helyet kedvel, ahol impozáns, lassan fejlődő leveleket fejleszt. Árnyékos helyen tartva azonban gyengébb és megnyúltabb lehet a növény. Évente egy levélkoszorút hoz, így folyamatosan friss és zöld látványt nyújt.

A hidegtűrés kiültetve jelentősen javul, így akár kertedben is bátran megállja helyét. Különleges megjelenésével és lassú növekedésével a Cikász pálma igazi dísznövény lehet otthonodban, és az egyik legideálisabb választás lakásban tartásra is. Nem igényel gyakori átültetést, így hosszú távon is szépségét megőrzi.

A Japán cikász (Cycas revoluta) a legelterjedtebb fajta, melynek hidegtűrése akár -5℃ is lehet, így még a nem túl enyhe téli időjárásnak is ellenáll. Tedd egyedivé otthonod vagy kerted atmoszféráját a varázslatos Cikász pálma társaságában!

Tel:+36 20 372 1290 Érdekel, kapcsolat felvétel
Cikkszám: 10601 Kategória: