52.2% Kedvezmény

Cordyline Black Star

Original price was: 27.000 Ft.Current price is: 12.900 Ft.

Megjelenés

A ‘Black Star’ változat hosszú, kard alakú leveleiről ismert, amelyek sötét, gazdag színükkel tűnnek ki. A levelek színe különösen intenzív napsütésben, így ideális választás napos helyekre. A növény kompakt és függőleges növekedése miatt kis és nagy kertekben egyaránt jól mutat.

Gondozása

  • Fény: Kedveli a napos vagy félárnyékos helyeket. Minél több napfényt kap, annál intenzívebb lesz a levelek színe.
  • Hőmérséklet: Jól tűri a mérsékelt éghajlatot, de a kemény fagyokat érdemes elkerülni, vagy télen védett helyre vinni.
  • Öntözés: Mérsékelten öntözzük, a talaj legyen enyhén nedves, de ne álljon vízben.
  • Páratartalom: Nem igényel különösen magas páratartalmat, de száraz időszakokban érdemes időnként permetezni a leveleket.
  • Talaj: Jól vízelvezető, tápanyagban gazdag talajt igényel.

Felhasználás

A Cordyline australis ‘Black Star’ tökéletes választás szoliter növényként, vagy más dísznövényekkel kombinálva. Modern és hagyományos kertekben egyaránt jól mutat. Kiválóan alkalmas konténeres növényként is, így teraszokon és erkélyeken is elhelyezhető. Beltéri dísznövényként is népszerű, mivel könnyen alkalmazkodik a lakás körülményeihez, és különleges megjelenésével feldobja a belső tereket.

A Cordyline australis ‘Black Star’ egy lenyűgöző, könnyen gondozható növény, amely drámai színeivel és kompakt formájával bármely kert vagy lakás díszévé válhat.

Tel:+36 20 372 1290 Érdekel, kapcsolat felvétel
Kategória:

Leírás

Cordyline Black Star 15 literes

A Cordyline australis ‘Black Star’ egy látványos és elegáns dísznövény, amely mély bordó és sötétlila leveleivel egyedi megjelenést kölcsönöz bármely kertnek vagy otthonnak. Ez a növény Új-Zélandról származik, és remek választás azok számára, akik egzotikus és drámai hatást szeretnének elérni.

This will close in 0 seconds