36% Kedvezmény

Törpe datolyapálma – Phoenix roebelenii -10lt

Original price was: 27.000 Ft.Current price is: 17.280 Ft.

Gondozása

  • Fény: Világos, szűrt fényt kedveli, de félárnyékban is jól érzi magát.
  • Hőmérséklet: Melegkedvelő, optimális növekedési hőmérséklete 20-25°C között van. Nem bírja a fagypont alatti hőmérsékletet.
  • Öntözés: Rendszeres öntözést igényel, de a túlöntözést kerüljük. A talaj legyen mindig enyhén nedves.
  • Páratartalom: Kedveli a magas páratartalmat, időnként permetezzük a leveleket, hogy elkerüljük a barnulást.
  • Talaj: Jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag talajt igényel.

Felhasználás

A törpe datolyapálma kiválóan alkalmas szobanövényként, de nyáron kihelyezhető teraszra vagy kertbe is. Ideális választás kisebb terek díszítésére, ahol elegáns megjelenésével a trópusok hangulatát varázsolja környezetébe. A 10 literes méretű cserépben nevelt példány már érett és azonnal látványos dísze lehet bármely helyiségnek.

A törpe datolyapálma (Phoenix roebelenii) egy könnyen gondozható, dekoratív növény, amely bármely otthont vagy kertet egzotikus hangulattal gazdagít.

Tel:+36 20 372 1290 Érdekel, kapcsolat felvétel
Kategória:

Leírás

Törpe Datolyapálma (Phoenix roebelenii) – 10 literes cserépben

A törpe datolyapálma (Phoenix roebelenii) egy elegáns és kompakt pálmafajta, amely tökéletes választás otthonok, irodák és kertek díszítésére. Eredetileg Délkelet-Ázsiából származik, és kiválóan alkalmazkodik a beltéri és kültéri környezethez is.

Megjelenés

Ez a pálma fajta legfeljebb 2-3 méter magasra nő meg, ami ideálissá teszi kisebb terekben is. Finoman ívelt, keskeny levelei sötétzöldek és dús lombozatot alkotnak, amely buja, trópusi hangulatot áraszt. A 10 literes cserépben nevelt növény már kifejlett és látványos példány.

This will close in 0 seconds